André Rieu: André in Cinemas

ANDRÉ RIEU
De concerten van André Rieu in de bioscoop hebben ruim €57 miljoen euro opgebracht aan ticketverkoop. Bovendien verkocht hij meer dan 40 miljoen CD’s en DVD’s wereldwijd, en kreeg hij 500 platina en 270 gouden prijzen voor zijn ongeevenaarde succes. André Rieu, bij miljoenen bekend als 'De Koning van de Wals', is 's werelds grootste klassieke popartiest en staat steevast op de wereldranglijst van artiesten die het meeste geld verdienen met hun tournees. André Rieu haalt voortdurend records aan de kassa's voor muziekconcerten in bioscopen en wordt beschouwd als de peetvader van de Event Cinema.

De Franchise
Jaarlijks worden er twee concerten exclusief voor de bioscoop geproduceerd: een zomerconcert (vanuit Rieu’s thuisstad Maastricht) en een winterconcert (een Kerst of Nieuwjaars-concert). Dit aanbod zorgt voor een consistente groei van 15% voor de kaartverkoop per territorium per jaar, met een jaarlijkse groei van 30% in een aantal territoria. Dankzij onze 'always on'-campagne en onze toegang tot de socialemediakanalen van Rieu is er een voortdurende dialoog met de fanbase, waardoor de campagne effectief en doelgericht kan zijn.

Ons werk
André Rieu is de grootste muziekartiest in Event Cinema en breekt jaar na jaar box-office records voor muziekconcerten in belangrijke gebieden zoals het VK, Benelux, Duitsland, Denemarken, Canada en Australië. Piece of Magic heeft de exclusieve wereldwijde bioscooprechten voor André Rieu's muziekconcerten en brengt deze concerten uit in bioscopen in meer dan 60 landen. POM treedt ook op als co-producent in samenwerking met André Rieu Productions.

 

  • Het volgende evenement: André Rieu 2022 Maastricht Concert
  • Releasedatum: Zomer 2022